استاندار چهارمحال و بختياري، مسئولان دستگاه هاي اجرايي و بانک هاي عامل استان را موظف کرد که قانون تسهيل و رفع موانع توليد را اجرا کنند.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، قاسم سليماني دشتکي روز يکشنبه در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري تاکيد کرد: حرکت براساس قانون و فاصله از بخشنامه هاي دست و پاگير داخلي بايد در دستور کار مسئولان و برنامه ريزان باشد.
وي افزود: در روند اجراي پرونده ها و پرداخت وام هاي ستاد تسهيل و رفع موانع توليد هيچ مسئولي نبايد کوتاهي کند.
سليماني دشتکي تصريح کرد: بانک هاي عامل حق ندارند درصدي از تسهيلات متقاضيان را نزد خود در بانک نگه دارند.
وي يادآور شد: البته همکاري مديران بانک هاي عامل استان با مسئولان دستگاه هاي اجرايي در پيشبرد اهداف ستاد تسهيل و رفع موانع توليد و ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي مطلوب بوده است.
در اين نشست مشکلات 4 واحد توليدي و همچنين پرداخت تسهيلات به 9 متقاضي بررسي و راهکارهاي رفع اين مشکلات ارائه شد.
استاندار چهارمحال و بختياري همچنين در کميسيون تنظيم بازار چهارمحال و بختياري نيز گفت: مسئولان براي جلوگيري از گسترش بيماري خطرناک آنفلوآنزا بکوشند.
وي تاکيد کرد: با توجه به شيوع بيماري آنفلوانزاي حاد پرندگان، اقدامات لازم براي جلوگيري از گسترش آن در استان انجام شود.
وي افزود: در اين راستا حتي بايد نسبت به معدوم سازي لاشه پرندگان بيمار و حتي پرندگان مشکوک به اين بيماري اقدام لازم صورت گيرد.
ايرنا